Loading Map…

Date/Time
Date(s) - 12/05/2015
10:00 am - 3:00 pm

Location
ДХО „Даре Џамбаз“, сала број 5

Categories No Categories


Учесници: 18 лица, од кои 1 едукатор од ЗСД, 1 едукатор од Детско село СОС и 16 стручни работници од следните 7 ЦСР: Скопје, Битола, Дебар, Македонски Брод, Ресен, Крушево и Кавадарци

Одговорен стручен работник: Ивана Двојакова